keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kuka kertois kissalle...?

Emo lienee unohtanut mainita Viirulle, että kissat eivät välitä vedestä.
Vaan Viirupa välittää!


Talon ihmiset käyvät pesulla alkerran suihkuhuoneessa. Niin varovasti eivät ihmiset voi alakertaan hiipiä, ettei Viiru juokse jo kiiruusti edellä. Kissa voi olla täydessä unessa sohvalla, mutta aina viimeistään portaiden puoliväissä se ohittaa emännän. Kissa juoksee sellaista vauhtia, että jyrkissä mutkissa tassut lipeävät ja kissa kompuroi omiin koipiinsa. Ensimmänen suihkussa on silti aina Viiru!


Käsienpesualtaasta on tullut kollin lempipaikka ja ainainen ihmetyksen aihe, vuoteeksi se kissan mielestä on erinomainen.
Emäntä kääntää joskus ilkeyksissään hanan auki Viirun loikoillessa altaan tukkeena. Emännästä on vallan hulvattoman hauskaa seurata missä vaiheessa Viiru ymmärtää, että altaan vesi nousee kissan ollessa tulppana.
Halvat huvit emännällä.


Emännän ei pitäisi käydä lainkaan koulutuspäivillä. Tänään se tutustui nauru-joogaan ja ihan villinä hekotteli vielä kotonakin ja kiusasi kissaansa. 


Illan tullen oli sovinto kissan ja emännän välillä taas solmittu ja Viiru parkkeerasi kirjoituspöydälle emännän seuraksi, kun uusi sivu Viirun seikkailuista lähti bittiavaruuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, että poikkesit täällä. Tosi iloiseksi tulen, jos jätät jäljen itsestäsi...